Jump to content

United Gaming Freeroam


Ping_gooty

Recommended Posts

BYMzC8m.png

 

Server IP: 93.119.26.203:7777


Introducere
United Gaming Freeroam este un server unic,inceput nu de mult,acest proiect avand ca scop sa implineasca asteptarile oricarui jucator de SA:MP,el fiind alcatuit din mai multe moduri de joc ca RP,stunt,derby  si deathmatch!


Jobs and activities
Cel mai rapid mod de obtinere al puterii sunt banii!Deci,cum faci rost de bani? Ia-ti un job!Job-urile noastre am incercat sa le facem cat mai unice si frumoase. Jobs ca trucker, farmer  pot fii accesate prin comanda /jobguide. Pe de alta parte,cu siguranta va vor placea si celalalte activitati ca parasutism si off-road driving!

Harti unice

Crezi ca United Gaming te va plictisii?Crezi ca ai vazut totul deja?Da-ti seama ca gresesti!Server-ul nostru nu e ca altele! Cu cele peste 10000 obiecte in jurul oraselor iti garantam ca nu te vei plictisii!
 

Early development
Pe cat de mult ne dorim ca sa vedem server-ul distranduse fara a numara bug-urile,trebuie sa realizam faptul ca server-ul nu a fost testat meticulos,detaliu cu detaliu. Speram ca toti membrii nostrii sa ne ajute sa detectam bug-urile si sa facem gameplay-ul cat mai frumos posibil.

Te asteptam cu mult drag!

Cateva poze:

 

 OnPlayerRequestClass:

257SlkW.jpg

 

 Help menu (/help):

bENdnLP.jpg

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Edited by Ping_gooty
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.