♥ qLexii ♥ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Poziţie: Scripter&Mapper .Alte detalii: Buna ! Ma numesc Lexandra Maria Andreea , am 20 de ani si sunt din Cluj . Dupa cum am scris si in titlu , caut un scripter bun , dar sa se priceapa si in mapping putintel de tot .Cerintele nu sunt asa de grele , dupa cum spuneam , am nevoie de un scripter&mapper de o varsta minima de 16 ani , sa fie ceva serios , si sa vina cu un GM propriu , nu unul luat de pe net care sa contina "n" buguri , si sisteme proaste . Un GM bun , potrivit pentru mod-ul Role Play . Daca vad ca faci o treaba buna , si esti serios , si de lunga durata , te accept , daca nu , degeaba aplici .Ce oferim ? Oferim hosting permanent ( Propria Frima De Hosting ) cate sloturi vrei , Founder(ACCES FULL) + FTP(ACCES FULL) + Toate costurile pentru server le suferim noi(Hosting-ul) .(Eu si cel de-al doilea Founder) . Cam atat am avut de spus , mai multe detalii primiti pe messenger . ( [email protected] )[eu] // ( [email protected] ) [celalalt Founder(Dumitru)] . Astept multi doritori sa fie scripter&mapper pe serverul meu de SA:MP pe care il facem RPG . Edited May 30, 2015 by ♥ qLexii ♥ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnx Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Frumoasa cerere, dar nu cred ca se v-a oferii cineva, doar daca doriti sa platit scripteri pentru a participa la proiect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♥ qLexii ♥ Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 Buna KnowN , nu doresc sa il platesc deoarece .. Eu am platit destul de multi bani sa fac firma de hosting .. Si hostul asta ar fi costat ceva daca nu aveam firma .. Deci e ca si cum as plati hosting ... + ca ii dau FTP + founder acces full .. Deci nu vad rostul in a plati un scripter .. Daca e cineva care e serios nu ar avea nevoie sa fie platit . Deci scuza-ma dar ai intervenit degeaba .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SocialDisease™ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Buna KnowN , nu doresc sa il platesc deoarece .. Eu am platit destul de multi bani sa fac firma de hosting .. Si hostul asta ar fi costat ceva daca nu aveam firma .. Deci e ca si cum as plati hosting ... + ca ii dau FTP + founder acces full .. Deci nu vad rostul in a plati un scripter .. Daca e cineva care e serios nu ar avea nevoie sa fie platit . Deci scuza-ma dar ai intervenit degeaba .. Nu a intervenit degeaba, pe un scripter bun nu îl interesează de fondatorul tău... orice scripter primește Admin 7 pe server și are accese de owner, iar FTP e logic sa aivă dacă este scripter :)). Scripterii buni trebuiesc plătiți, dacă dispui de o sumă de bani vorbesc eu cu Donboo colegul meu[top scripteri] și rezolvi cu el. Nimeni nu te ajută gratis.Plus de asta ai pretenții de GameMode unic, cine e așa prost să îți dea ție un GameMode pe care l-ar putea vinde pe bani frumoși? Fucking genius.. Edited May 31, 2015 by SocialDisease™ Quote Skype id: social.disease1 Messenger: social.disease Link to comment Share on other sites More sharing options...
♥ qLexii ♥ Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 Draga , am facut eu rost de un GM , de la un prieten , facut 100% de el .. Am dat 7E pe el .. Dar el sa ma ajute cu unele scripturi si unele chestii mapping .. Daca ai putea sa imi dai Y!M lui Donboo sa vb cu el mai multe .. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts