WARfree Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Salutare. am o intrebare daca am un panel pentru un server ce ruleaza pe MySQL trebuie ca panelul safie pe acelasi IP cu hostul de server(adica unde am urcata baza de date MySQL).
0 MrTuNNe Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 La panel trebuie sa fie un fiser numit config.php (unele au nume diferit)Si acolo in config.php bagi datele de la MySQL Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
0 NoNamed Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nu trebuie, trebuie sa fie urcat pe un site (domeniu care are webhost bineinteles) daca vrei sa fie vazut de toata lumea, si ii faci setarile dintr-un config pe care ar trebui sa-l aiba si daca vrei sa-l vezi doar tu poti folosi xampp si faci legatura cu baza de date tot din acel fisier pe care ar trebui sa-l aiba .
Question
WARfree
Salutare. am o intrebare daca am un panel pentru un server ce ruleaza pe MySQL trebuie ca panelul safie pe acelasi IP cu hostul de server(adica unde am urcata baza de date MySQL).
2 answers to this question
Recommended Posts