MeNyX Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Salut, m-am apucat de un gamemode de la 0.Si vreau sa'mi spuneti si mie niste ideei daca puteti ? Ce sisteme v'ar place sa vedeti pe un server de SAMP RPG? Multumesc anticipat, sper ca nu veniti aici sa ma injurati .. Quote Y!M: menyx.official Skype: menyx.official Inainte de a critica o persoana indiferent de etnie/varsta/inteligenta ei uita-te la tine si nu uita ca toti suntem Oameni si ca nu are sens sa incerci sa pari diferit!Daca esti mai prost/destept decat cel scos/aflat in discutie incearca sa nu faci pe "MR. Inteligent" TACI si FACI! Respecta membrii acestei comunitati daca ai pretentia sa fi respectat si tratat(a) ca pe o fiinta umana! Nu fac nimic remarcabil, dar ceea ce fac este esenţial.• Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnx Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Sistem de Fitneess. Unde jucatorii pot avea un nivel mare in sport. Mereu m-am intrebat, daca in GTA-ul normal, cand faci efort iti cresc muschii, in sa-mp de ce nu exista asa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts