zroT Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Salut.Vreau sa stiu si eu daca pun un interior la casa ID 10, si din nou acelasi interior la casa ID 43. Iar cand dau /exit din casa Id 10 sa nu ma dea la casa Id 43 !Adica intrebare este, daca pot utiliza un interior de la o casa la mai multe case ???
eXtreMe96 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Da poti utiliza in gta sunt doar un iteriors cu acelasi id la mine sunt ps server vreo 50 de case cu acealasi interior lol
zroT Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 pfff, pai daca sunt de exempu in casa ID 3 si dau exit ma da la casa Id 50 care are acelasi interior :| Ce sa fac?
Gabb04 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Te folosesti de SetPlayerVirtualWorld si mai creezi o variabla new InHouse[MAX_PLAYERS] , sau cum vrei tu sa se numeasca , asta e cel mai simplu mod cred..Eu cel putin asta folosesc.. Cand intra playerul in casa sa-i puna virtualworld 'x' si InHouse[playerid] = houseid;Iar atunci cand scrie /exit sa verifice : if (PlayerToPoint(3, playerid,HouseInfo[i][hExitx], HouseInfo[i][hExity], HouseInfo[i][hExitz]) && InHouse[playerid] == i) Ti-am scris pe scurt ideea , ar trebui sa te descurci mai departe.
Question
zroT
Salut.
Vreau sa stiu si eu daca pun un interior la casa ID 10, si din nou acelasi interior la casa ID 43. Iar cand dau /exit din casa Id 10 sa nu ma dea la casa Id 43 !
Adica intrebare este, daca pot utiliza un interior de la o casa la mai multe case ???
3 answers to this question
Recommended Posts