TheBrainDit Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 (edited) DELETE Edited March 25, 2015 by =SIK7= Quote Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyfall. Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Salut sa-mp.ro , zicetimi si mie un nume pentru server Stunt , care sa atraga cit de cit , si care sa fiba unic, fara plagiat. eXtreme World Stunt - [xWS] sau [XWS] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBrainDit Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 eXtreme World Stunt - [xWS] sau [XWS] mersi dar vreauceva original , asta nici dupa [xWS] nu vrea imi place........ Quote Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EquiNoxAdv Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Alien Stunt World Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBrainDit Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 Alien Stunt World toti sunt acuma cu World vreau ceva nou si unic (((( Quote Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyLeAs Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 toti sunt acuma cu World vreau ceva nou si unic (((( Mai bine ramai la plagiat ca nimeni nu iti va da nici un nume fain uite unu Xerox Fun Romania [ xFR] [XFR] Numele asta ti-se potriveste de minune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBrainDit Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 Mai bine ramai la plagiat ca nimeni nu iti va da nici un nume fain uite unu Xerox Fun Romania [ xFR] [XFR] Numele asta ti-se potriveste de minune ba catelule inchde te rog gura , teai luat dupa GameR si te crezi acuma destul de mare?))))) ahahahaha , lasate de samp , si invata la scoala , ca nu ai timp nici macar sa schimbi ceva culori la un GM. Dar de script ce sa-ti mai zic. Quote Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyLeAs Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 (edited) ba catelule inchde te rog gura , teai luat dupa GameR si te crezi acuma destul de mare?))))) ahahahaha , lasate de samp , si invata la scoala , ca nu ai timp nici macar sa schimbi ceva culori la un GM. Dar de script ce sa-ti mai zic. Hauuuuuu bai Niki pussy ). Te rog mai citeste odata ce ai scris pless :X App Reported nimeni nu te-a jignit Edited March 24, 2015 by JohnnyYz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBrainDit Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 Hauuuuuu bai Niki pussy ). Te rog mai citeste odata ce ai scris pless :X App Reported nimeni nu te-a jignit Cui ii va trebuia asta va intelege Si dupa comentul ala se intelege ca mai jignit . Asa ca nu inteleg ce ai uitat aici . Pur si simplu uitama , si nu te baga cu nasul unde nu-ti fierbe oala cum sar zice. Quote Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyLeAs Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Cui ii va trebuia asta va intelege Si dupa comentul ala se intelege ca mai jignit . Asa ca nu inteleg ce ai uitat aici . Pur si simplu uitama , si nu te baga cu nasul unde nu-ti fierbe oala cum sar zice. Pai sa inteleg ca nu am dreptate plagiata XSS ca si asa se inchide. Eu ti-am spus un adevar nu ti-a facut nimeni nmk ce nui adevarat ca esti xerox dovada ca si numele tau lai plagiat dupa RSS alt ceva ce mai vrei reclamatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBrainDit Posted March 25, 2015 Author Report Share Posted March 25, 2015 Pai sa inteleg ca nu am dreptate plagiata XSS ca si asa se inchide. Eu ti-am spus un adevar nu ti-a facut nimeni nmk ce nui adevarat ca esti xerox dovada ca si numele tau lai plagiat dupa RSS alt ceva ce mai vrei reclamatie. numele nu lam plagiat , eu si eram =SIK7= pe RSS ...... miam vandut accountul ........ Quote Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.shadoW Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Vai saracul de tine =))). Sa iti dam un nume de server !? Intai invata sa scri corect in limba romana. Sincer esti un specimen printre noi si sfidezi regulile de scriere ale limbii romane. Citeste te rog eu mult asta http://avocatnet.ro/mobile/m%7Carticol?a=27872 si dupa sa ne spui ce ai gresit tu "care sa atraga cit de cit " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krax Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 scri corect in limba romana. ... ON: eXtreme Stunt King ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnx Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 numele nu lam plagiat , eu si eram =SIK7= pe RSS ...... miam vandut accountul ........ Ti-ai vandut "account-ul"? Dovezi? Freeroam Society (FS), am vrut sa il folosesc eu cu multa vreme in urma =)), sau Ultimate Stunt Freeroam (USF) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBrainDit Posted March 25, 2015 Author Report Share Posted March 25, 2015 Ti-ai vandut "account-ul"? Dovezi? Freeroam Society (FS), am vrut sa il folosesc eu cu multa vreme in urma =)), sau Ultimate Stunt Freeroam (USF) mersi , cred ca voi baga USF Quote Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts