Jump to content

Salut, caut un anumit GM facut de mine


nyl

Recommended Posts

 Salutare la toata lumea, stiu ca este ciudat sa apar pe-aici dupa atata timp, am intrat pentru a cere un mare ajutor. :)

 Cu mult timp in urma am publicat un gamemode numit Los Santos Mafia Roleplay bazat pe Godfather cu foarte multe bugfix-uri si noi sisteme implementate de mine.

 

Un citat al postarii mele :) cam atat a ramas pe net din toate liniile mele de cod scrise... pacat.... sper ca poate cineva are salvat pe pc arhiva gamemode-ului, ma intereseaza anumite parti din codul meu sa le remasterizez in alt joc :) ramane secret (nu este GTA)

 

 

 

Acest script este probabil cel mai bun Godfather edit, cand zic edit dupa cum multi ma stiu de la inceputul sa-mp, !!!!eu nu schimb niste coordonate si gata asta e script by me =__= !!!! 

- Am fixat toate bug-urile care mi-au sarit in ochi ale Godfather-ului 
- Am implementat un sistem de radio si un sistem de Private Out Of Character ( /radio pentru mai multe detalii despre cum sa il folositi) 
- Gunruns, Drugruns cu tot cu modificarea job-urilor de drug dealer, gun dealer 
- Job-uri nu am prea editat in zona aia, doar am schimbat taxi driver, bus driver si medic din factiune in job normal care sa il iei cu /join smile1.gif si am mai adaugat hacker job 
- Un IRC script real care va ajuta sa vedeti /report, /irc, Advertise, Global OOC chat, Admin Private Chat smile1.gif, comenzi irc: !irc (activeaza/dezactiveaza comanda /irc), !ooc (activeaza/dezactiveaza comanda /ooc sau /o), !say (admin say), !suspend (pentru a da ban pe cont la cineva smile1.gif ) si preamaritul !kick, daca pe canalul IRC nu vedeti 3 boti inseamna ca exista un soket limit pe server-ul de irc smile1.gif 
- car chat // si /cc (pentru a vorbii in masina fara nici-o grija ca cel de pe strada o sa te auda) 
- toate portile se deschid de pe HORN (cand esti in masina) si de pe sprint (Cand esti pe picioare) 
- restul nu imi aduc aminte m-am lasat de scripting ca aveam multe de lucru la el =)) 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut! Daca mai ai tot ID-ul ala de mess vehi, da-mi un semn acolo si te rezolv eu. Posibil sa am eu un backup la intregul sa-mp.ro de pe vremea cand bantuiai si tu :)

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Link to comment
Share on other sites

 Problema este ca l-am pus pe sendspace :)https://www.facebook.com/nyl.ro

 Bine, recunosc am in plan sa ridic stafeta, adio scripting, trecem la jocuri de la 0 :) nu dau prea multe detalii, dar am de gand sa fac o echipa formata din coderi c++, scripteri squirell (o sa integrez pentru partea de server acest limbaj), LUA coders pentru partile de baza ale jocului, Modelatori 3D, etc. etc. :), pentru networking Raknet, game engine inca nu m-am decis dar tind spre opensource :)

Edited by nyl
Link to comment
Share on other sites

Nu-i problema. O sa pun azi backup-ul la vechiul sa-mp.ro pe unul din domeniile mele si o sa-ti caut topicul cu modul. Acolo o sa gasesc si link-ul de download

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.