emytza Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Salutare prieteni ! Sper ca am creat topicul in locul potrivit . Dupa cum spune si titlul , caut un om serios , matur care sa ma ajute sa populez un server de SA-MP golit dupa ce unul din adminii mei i-a dat admin altui tip care a banat tot serverul . Stiu probabil credeti ca sunt un prost pentru ca am lasat ca toate acestea sa se intample ... Mi-am pus increderea in omul nepotrivit . Daca cineva vrea sa ma ajute sa administram serverul il rog sa lase un reply in acest topic . O zi frumoasa va doresc in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.shadoW Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Mda si eu am dat de specimene de genul si veneau la mine sa imi zica daca le dau admin vor dona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emytza Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 De aceea caut un om serios care sa aduca playeri seriosi. Chiar am nevoie de cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodd Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 (edited) In zilele astea cam greu,acum toti sufera de smecherie si de putere. Edited February 3, 2015 by BLooD7_ De câte ori apare un om inteligent îl poți recunoaște după faptul că toți tâmpiții se aliază împotriva lui . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emytza Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 In zilele astea cam greu,acum toti sufera de smecherie si de putere. Stiu ce zici... Speranta moare ultima ... Daca e cineva care doreste sa ma ajute... Il astept . Si cand ma gandesc ca daca nu imi strica ala toata treaba... acum nu ma mai chinuiam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts