Jump to content

emytza

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emytza

  1. Man , nu ai înțeles ce doream . L-am rugat să îmi lase link cu ASW pentru că mă gândesc că cel pe care l-am descărcat eu are o problemă.
  2. Probabil nu l-am descarcat eu de unde trebuie , PC -ul trebuie sa il suporte , am i5 , 4GB ram ... Stiu ca nu e cel mai stralucit pc dar duce... Poti sa imi lasi un link de descarcare bun aici , te rog ?
  3. Nu am modificat nimic . Este un GM de pe net pe care vreau eu sa lucrez , vine si cu .amx dar daca vreau sa compilez .pwn nu merge . E vorba de ASW al lui K1ddu ...
  4. Problema intalnita (descriere):Pawn Complier Library Has Stopped Working . Am incercat sa compilez Gamemode-ul si ... surpriza ! Am primit eroarea asta. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):Pawn Complier Library Has Stopped Working Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): eroare la compilare Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?:Am verificat cu "Missing Brackets Finder " si zice ca nu lipseste nimic...Am cautat si pe sa-mp.com...nimic . Ma puteti ajuta , va rog ?
  5. Stiu ce zici... Speranta moare ultima ... Daca e cineva care doreste sa ma ajute... Il astept . Si cand ma gandesc ca daca nu imi strica ala toata treaba... acum nu ma mai chinuiam ...
  6. De aceea caut un om serios care sa aduca playeri seriosi. Chiar am nevoie de cineva.
  7. Salutare prieteni ! Sper ca am creat topicul in locul potrivit . Dupa cum spune si titlul , caut un om serios , matur care sa ma ajute sa populez un server de SA-MP golit dupa ce unul din adminii mei i-a dat admin altui tip care a banat tot serverul . Stiu probabil credeti ca sunt un prost pentru ca am lasat ca toate acestea sa se intample ... Mi-am pus increderea in omul nepotrivit . Daca cineva vrea sa ma ajute sa administram serverul il rog sa lase un reply in acest topic . O zi frumoasa va doresc in continuare!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.