Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numele celui acuzat: Un admin care mi-a inchis topicul la 24h.
Cu ce va dat teapa (in cazul in care este necesar): Pai mi-a inchis topicul,si nu stiu de ce.
Descrierea situatiei:Stiu ca lock se da la 48 de ore nu la 24.
Dovada (Imagini / Video): Daca e nevoie pun.

Posted

Poti sa ne dai link? E posibil sa fi inchis eu din greseala... Da-ne link sa vedem ce topic a fost inchis la 24H

242086.png

• Administrator
Posted

Si care iti e topicul?

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Daca este topicul eu l-am inchis deoarece ai cerut scripting, dar noi nu oferim scripting, ci rezolvam probleme de scripting... Incerca-ti sa mai face-ti si singuri, nu doar sa cersiti ajutor, din greseli inveti.

242086.png

Posted

Vyorel este vinovatul =]]] … Mai bine te uiti de doua ori inainte sa postezi ;)

logo.png

Posted (edited)

Iep ala e Known,dar tu nu ai vazut ce am postat eu,am incercat sa mai creez inca o variabila,dar din pacate mi-a dat de 2 ori acelasi mesaj,asta behaiam acolo.Deci am incercat sa fac ceva in privinta asta,stai calm nu sunt cu cersitul.Si apropo am rezolvat-o multumita lui Hattody.

Edited by Bogdan's
  • WopsS unlocked this topic