- 0
Problema server ASW logare MySQL
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
bogdaneu123
Salut membrii Sa-Mp.Ro .
De curand, am achizitonat un host. Mi s-a facut si baza de date frumos, iar acum m-am gandit pana sa fac rost de niste bani sa iau un GM calumea, sa iau GM`ul creat de K1ddu ASW ( Amazing Stunt World ).
Am bagat GM frumos, am bagat datele de la datebase, ip tot tot.
Iar problema este ca atunci cand intru pe server, nu-mi apare nici dialog sa ma pot inregistra si nici nu pot da /register // /login. Si cand vreau sa scriu pe chat imi spune ca trebuie sa fiu inregistrat.
Care ar fi problema? Cum as putea rezolva? Am mai avut odata GM`u asta pe host dar nu mai tin minte exact cum am facut.....
++++ Inca o mica problema, cum schimb rconu` la ASW? Stiu ca este din gamemode, dar am observat ca are 2 parole. rcon 1 si 2... Cum le aflu pe astea 2 ca sa le schimb? ( Nu m-am mai ocupat de ceva vreme de samp ! )
P.S : Nu am schimbat credite sau altceva ( sa nu aud gen "aa.... l-ai luat sa schimb tu credite sa astea " ) Nu domne, l-am luat o perioada sa-l tin ca sa nu fie serverul pe drepta.
Log MySqL :
Astept raspuns URGENT !
Stima.
6 answers to this question
Recommended Posts