Ricardo. Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Salut m-am gandit la un sistem de war pot sa zic "Unic" gen Pentru 50-100 player pe server ar fi asa Oras: Los Santos Sa fie 2 mafii gen Romania si Turcia Sa fie doar doua teritorii si la order sa le dea si grenade order sa poate da doar cand este un war activ pt ca alti arunca ca nobi cu grenade. La mai multi playeri 200 sa fie 4 mafii Romania Turcia Ungaria sau alte tari.(aicea sa fie 4 teritori) Ce ziceti ar fi ceva? 1 Respecta si vei fi respectat!
BadboyUndeadArmy Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Asta se poate considera un razboi mondial,sau cum? ) Exista servere de A/D,foarte multe,pentru clanuri.Nu vad rostul unui astfel de server,dar daca tie ti se pare ok,poti sa il faci
Ricardo. Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Pai voua v-am cerut parerea daca ar merge pe RPG. =D Respecta si vei fi respectat!
NoNamed Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Oricum ma astept la al treilea razboi mondial in viitorul apropiat . ) De ce sa nu vina si pe calculator ? ) Ar fi o idee, dar nu cred ca va adauga cineva asa ceva pe server, mai ales ca in Romania se tot deschid servere care au 10 playeri o luna intreaga si apoi , copiii care au deschis server-ul nu mai au bani de host ...
Ricardo. Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Pai eu am deschis server deja si nus copil de 7 ani care il inchid peste o luna. Respecta si vei fi respectat!
NoNamed Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Pai eu am deschis server deja si nus copil de 7 ani care il inchid peste o luna. Scuze, intelesesem eu altceva. credeam ca vrei sa faci un filterscript, nu sa-l pui pe server-ul tau ... ) da-i drumul, de ce nu ? Dar din ce ai zis imi da de inteles si faptul ca trebuie sa ai playeri ca sa fie ceva frumos ...
Ricardo. Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Asta e problema playeri Vrea sa se ofere cnv administrator? Respecta si vei fi respectat!
Recommended Posts