Jump to content

Cum schimb un interior (banca,pd)


Arthur18

Recommended Posts

Daca ai intrari cu /enter cauta comanda /enter respeciva intrarii in banca , si unde ai "SetPlayerInterior(playerid, interior)" in loc de interiorul care se afla deja acolo pui ce interior vrei tu, si schimbi si SetPlayerPos de la noul interior . Procedezi lafel si pentru sectia de politie si celelalte interioare pe care vrei sa le modifici /

 

Daca ai intrari cu F sau ENTER cauta linia unde este creeata intrarea pentru banca sau politie si unde ai setplayerinterior(playerid, interior) in loc de interior pui noul interior dorit si modifici si SetPlayerPos cu pozitia noului interior ales .

Link to comment
Share on other sites

Poi asta e alta treaba . Trebuie sa intri in interiorul facut de tine, sa dai /save unde vrei sa fie spawn-ul , /save unde vrei sa se poata da /exit , /save unde sa se poata da enter . Apoi adaugi coordonata unde ai dat save pentru spawn la SetPlayerPos, modifici playertopoint de la intrare cu coordonatele noi salvate pentru intrare / iesire , si nu uita sa-ti si adaugi spawn-ul pe server (sa-l pui in gamemode) ca sa-ti apara . Iar la setplayerint pui 0, ca stiu ca la spawn-urile facute manual nu se creeaza un anume interior . :-?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.