Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare SA-MP.Ro , Sarbatori fericite ! Am facut si eu insfarsit primul meu filterscript (dar nu si prima data cand scriptez) .

Ce este acest filterscript ? Este un radio facut de la cap la coada pe textdraw-uri .

Am lucat la el cam o ora, fiind multa migaleala la creearea textdraw-urilor ... :)) .

Sunt in total 10 posturi de radio, aproape de toate genurile . Sunt manele, pop, hip hop , dubstep . Poate in versiunea urmatoare mai gasesc altele si mai adaug .

Stiu ca design-ul nu este unul "prea placut" ... nu prea am talent la design, insa promit ca in urmatoarea versiune voi schimba si culorile folosite .

Ce este diferit fata de versiunea de pe server-ul meu ? La acest sistem am pus mai multe posturi de radio , pentru a inchide radioul ai comanda /stopradio, nu am mai facut buton , este folosit un alt font, sunt culori diferite iar in loc de nRadio , la mine pe server este scris forum-ul .

Cateva poze :

sgKHjpp.png

sXX1oFf.png

Acel "nRADIO" este pus pentru a pastra creditele, nu cred ca va vor deranja .

Sper sa va foloseasca si sa va placa !

Download .pwn + .amx : Zippyshare

Pastebin : Click

Edited by NoNamed
Posted

Dragut ca un mic sfat puteai sa faci o functie pentru a "ascunde" toate txdurile iar codeul se micsora considerabil

Nu inteleg ce vrei sa spui .... dupa ce alegi un radio dispar td-urile ...

Posted

Eh n-a .... nu o fi acelas lucru ... :)) o sa fac la versiunea a doua, daca te deranjeaza cum e acum . :))

Posted (edited)

Man nu ma deranjeaza sau cv dar e un sfat....:|

Stiu, o sa tin cont de el . Am zis daca te deranjeaza ca n-a ... sa fiu politiScos . :))

Edited by NoNamed