NoNamed Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Salutare SA-MP.Ro , Sarbatori fericite ! Am facut si eu insfarsit primul meu filterscript (dar nu si prima data cand scriptez) . Ce este acest filterscript ? Este un radio facut de la cap la coada pe textdraw-uri . Am lucat la el cam o ora, fiind multa migaleala la creearea textdraw-urilor ... ) . Sunt in total 10 posturi de radio, aproape de toate genurile . Sunt manele, pop, hip hop , dubstep . Poate in versiunea urmatoare mai gasesc altele si mai adaug . Stiu ca design-ul nu este unul "prea placut" ... nu prea am talent la design, insa promit ca in urmatoarea versiune voi schimba si culorile folosite . Ce este diferit fata de versiunea de pe server-ul meu ? La acest sistem am pus mai multe posturi de radio , pentru a inchide radioul ai comanda /stopradio, nu am mai facut buton , este folosit un alt font, sunt culori diferite iar in loc de nRadio , la mine pe server este scris forum-ul . Cateva poze : Acel "nRADIO" este pus pentru a pastra creditele, nu cred ca va vor deranja . Sper sa va foloseasca si sa va placa ! Download .pwn + .amx : Zippyshare Pastebin : Click Edited December 26, 2014 by NoNamed
Neculai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Dragut ca un mic sfat puteai sa faci o functie pentru a "ascunde" toate txdurile iar codeul se micsora considerabil
NoNamed Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Dragut ca un mic sfat puteai sa faci o functie pentru a "ascunde" toate txdurile iar codeul se micsora considerabil Nu inteleg ce vrei sa spui .... dupa ce alegi un radio dispar td-urile ...
Neculai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Pai da dar in loc sa pui la fiecare post TextDrawHideForPlayer faceai o simpla functie stock
NoNamed Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Eh n-a .... nu o fi acelas lucru ... ) o sa fac la versiunea a doua, daca te deranjeaza cum e acum . )
Neculai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Man nu ma deranjeaza sau cv dar e un sfat....:|
NoNamed Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 (edited) Man nu ma deranjeaza sau cv dar e un sfat....:| Stiu, o sa tin cont de el . Am zis daca te deranjeaza ca n-a ... sa fiu politiScos . ) Edited December 26, 2014 by NoNamed
Recommended Posts