Jump to content

Lucruri pe care trebuie sa le sti cand faci C-BUG


BowWow

Recommended Posts

Ca si voi, ceilalti, eu am invatat c-bug din tutoriale, care l-a randul lor erau neterminate si invatai doar o parte din "smeicherie", trangad mai incet ca ceilalti.

 

Mai jos o sa va prezint cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti cand faceti c-bug:

 

1. Apasati butonul drept de la mouse (cel care pune tinta), doar apasati, nu tineti pe el (sa nu se vada tinta).
2. Apasati butonul stang (cel de tragere) nu tineti apasati.
3. Imediat cand vedeti flama de la arma apasati C, nu tineti apasat pe el.
4. Repetati pasii exact la fel.  

 

Bun, faceti asta de foarte multe ori, incercati foarte rapid, si mai rapid, pana faci ca-n tutorialele de pe internet (cele foarte bune). Nu, nu este imposibil, puteti face si voi exact la fel !

Primul pas pentru reusita este urmatorul, NU INVATATI C-BUG PE SERVERE, CHIAR DACA ESTE PERMIS, nu veti invata asa, ei sunt experti, iar voi incepatori. Intrati pe single player si incercati sa nimeriti masini (sa bubuie), sa omorati oamenii, asta cat mai rapid, asa invatati c-bug FOARTE, FOARTE BINE !

Al doilea pas este urmatorul, cel putin mie, fac c-bug mult mai repede cand merg spre stanga (tinand apasat a si facand c-bug din mers), fac foarte repede c-bug asa.

Al treilea pas ar fi urmatorul,  in SA-MP timpul de refresh la pozitia jucatorilor este de 50ms, deci uneori cand noi vedem un jucator undeva el poate fii defapt in alta pozitie (nu de diferenta mare) si ne permite sa facem C-BUG si sa omoram tinta mai usor.

 

 

In final, c-bugul ar trebuii sa va iasa cam asa:

 

 

Succes, este mult mai rapid si mult mai frumos. 

 

Cele mai multe servere resping c-bug, pentru ca spun ca este un avantaj (cheat), dar defapt el este o tehnica, o arta. (da, eu unul nu joc foarte des cu c-bug, dar este placut sa faci asta).

 

 

HAVE AND FUN !!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • WopsS locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.