x6IT32 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Mi-am facut un server de Sa-mp, am adaugat acest gamemode. Totul merge perfect. Dar cum fac sa imi dau admin pe server?Multumesc,
Administrator -=[Vyorel]=- Posted November 11, 2010 Administrator Posted November 11, 2010 Intra pe server, scrie /register parola apoi /login parola , /rcon login parola-din-server.cfg si apoi /makeadmin ID LevelSau:Intra in folderul scriptfiles si cauta pe acolo folderul cu conturile inregistrate. Cauta fisierul cu nick-ul tau si deschide-l cu notepad, si la AdminLevel pui levelul dorit. Salvezi si reintri pe server. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
laury Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 intri in foldarul de la server -> scriptfiles -> cauti contu tau sau cauta inti foldarul user si acolo gasesti conturiledupa ce ai gasit contu tau intri in el (il deschizi cu nodpad) si apoi modifici la linia AdminLevel=0 in loc de acel 0 pui asa AdminLevel=6000 sau depinde cum ai AdminLevel=1339scz k am postat si yo dar am scris mai intirziat k imi e cam lene ;D ;)
Administrator -=[Vyorel]=- Posted November 11, 2010 Administrator Posted November 11, 2010 intri in foldarul de la server -> scriptfiles -> cauti contu tau sau cauta inti foldarul user si acolo gasesti conturiledupa ce ai gasit contu tau intri in el (il deschizi cu nodpad) si apoi modifici la linia AdminLevel=0 in loc de acel 0 pui asa AdminLevel=6000 sau depinde cum ai AdminLevel=13391. Invata sa te exprimi corect. folderul nu foldarulnotepad nu nodpad2. Odata ce a primit un raspuns, nu e nevoie sa postezi si tu acelasi lucru. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
laury Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 am si spus k am scris mai greu k imi e cam lene sa scriu cred k mam apucat inaintea ta cu 2 min
Administrator -=[Vyorel]=- Posted November 11, 2010 Administrator Posted November 11, 2010 am si spus k am scris mai greu k imi e cam lene sa scriu cred k mam apucat inaintea ta cu 2 minPrimesti un avertisment atunci cand cineva a postat inaintea ta. Sigur l-ai vazut dar nu l-ai bagat in seama. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
x6IT32
Mi-am facut un server de Sa-mp, am adaugat acest gamemode. Totul merge perfect. Dar cum fac sa imi dau admin pe server?
Multumesc,
5 answers to this question
Recommended Posts