Mihai_Marius Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Deci am luat un mod (GM) de pe sa-mp.com si anume GTARPDar am o problema .. Bag npc ori facuti ori descarcati ori cei care sunt cand descarci sv 0.3b Am pus si la cfg maxim boti 5 si imi intra si imediat se deconecteaza Nu stiu ce sa le mai facDaca ma puteti ajuta?
-=[Vyorel]=- Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Fa o vizita pe aici. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Mihai_Marius Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 deci am facut tot de acoloCu alt gm merge cu GTARP nu mergeAcelasi bot lam incercat
-=[Vyorel]=- Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cand a zis cmg4life ca modurile godfather sunt prost scriptate, a zis bine.Probleme Godfahter. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
Mihai_Marius
Deci am luat un mod (GM) de pe sa-mp.com si anume GTARP
Dar am o problema .. Bag npc ori facuti ori descarcati ori cei care sunt cand descarci sv 0.3b
Am pus si la cfg maxim boti 5 si imi intra si imediat se deconecteaza Nu stiu ce sa le mai fac
Daca ma puteti ajuta?
3 answers to this question
Recommended Posts