Seven Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nick:SevenProblema:as dori sa stiu cum modific bani obtinuti la joburi.. Erori / warnings: -Lini/script: -Ai incercat sa rezolvi singur ?: am cauta pe google dar fara rezultat...
Alcapone Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 add skype sau yahoo ______________________________________| Daca te-am ajutat apasa butonul de respect ||_____________________________________ |
Mafia. Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Bani la joburi ti da cand iei payday ? sau ti da direct ?
andy47 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Foloseste CTRL+F si cauta functia GivePlayerMoney . O sa ai ceva gen GivePlayerMoney( playerid, 2000); // inloc de 2000 pui tu cati dolari sa-i dea
Punct. Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Daca ne-ai spune ce gamemode folosesti ar fi mai usor.. in fine..Cauta prin gamemode:PlayerInfo[playerid][pMoney]PlayerInfo[playerid][pCash]PlayerData[playerid][pMoney]PlayerData[playerid][pCash]GivePlayerCashGivePlayerMoney Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs
Question
Seven
Nick:Seven
Problema:as dori sa stiu cum modific bani obtinuti la joburi..
Erori / warnings: -
Lini/script: -
Ai incercat sa rezolvi singur ?: am cauta pe google dar fara rezultat...
6 answers to this question
Recommended Posts