Guest Sharky Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Salut,stie cineva cum pot face sa nu mi se mai vada objectele de la mape in ceata? Astept raspunsuri.
DokerJr Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Mai multe info ? Am lumea la picioare, arta în sânge si muzica-n urechi..
MrBlack Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Foloseste Xstreamer , cauta la tutoriale ca vei gasi cum sa pui Xstreamer pe serverul tau!!! Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
TheGuardianAngel Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 foloseste alt streamer de obiecte sau i-ati versiunea de 0.3b a streamerului pe care il folosestidaca e xstreamer am auzit ca s-ar putea sa nu mai mearga cum trebuie pe sa-mp 0.3b asa ca recomand schimbarea lui cu un altul
Question
Guest Sharky
Salut,stie cineva cum pot face sa nu mi se mai vada objectele de la mape in ceata? Astept raspunsuri.
3 answers to this question
Recommended Posts