Kenzo Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Deci sa zicem ca e un fcr in fata mea .... si cand dau f sa merg in el zice ca e hydra .... sau la sultan de ex tot asa zice ca e jeste ...la celelate masini la fel Ma poate ajuta cineva?
LuciaN Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ye te ajut eu.In primul rand trebuie sa intri pe server si sa dai /oldcar la aceste masini iti va da un numar, treci numaru pe o foaie,Intri in mod si dai ctrl+f si scrie mesajul care iti apare pe server apoi dai enter iti vor arata ceva numere modifici numerele alea cu numerele care le-ai scris pe foaie. Asta daca e un mod role-play ... [img width=222 height=100]http://www.speedtest.net/result/734520190.pn
Kenzo Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 E mod Roleplay am uitat sa spun....Sti si la mod rp cum as putea face?
Administrator -=[Vyorel]=- Posted October 25, 2010 Administrator Posted October 25, 2010 Vezi aici ce gasesti. ;) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
Kenzo
Deci sa zicem ca e un fcr in fata mea .... si cand dau f sa merg in el zice ca e hydra .... sau la sultan de ex tot asa zice ca e jeste ...
la celelate masini la fel
Ma poate ajuta cineva?
3 answers to this question
Recommended Posts