keri22 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 cine imi poate face si mie un streamer pentru obiecte ..am incercat cu mi de tutoarile si habarnuam ..barim imi poate face cineva il rog din sufletMultumesc! Respir si traiesc !
CypS Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Uitete aici http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 ;)
keri22 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 mdeaa.cum ti-am explicat prima oara am incercat si cu asta si nu stiu sa fac ..daca imi puteti unu gata facut decat s adug obiectele !! Respir si traiesc !
-=[Vyorel]=- Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dar ce e asa greu?1.Adaugi asta la inceputul scriptului#include <streamer>2. Descarci de la link-ul de mai sus streamerul.3. Intri aici dai la Imput si alegi Incognito's Streamer Plugin si la Output alegi SA-MP CreateObject.4. Selectezi obiectele tale si le pui sus in chenarul ala alb si dai click pe Convert.5. Selectezi noile linii de la obiecte si le inlocuiesti cu cele vechi.6. Compilezi scriptul.7. Faci un folder in serverul tau cu numele plugins si pui acolo tot ce ai descarcat de la link-ul de mai sus apoi intri in server.cfg si scrii plugins streamer ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
keri22
cine imi poate face si mie un streamer pentru obiecte
..am incercat cu mi de tutoarile si habarnuam ..barim imi poate face cineva il rog din suflet
Multumesc!
Respir si traiesc !
3 answers to this question
Recommended Posts