Jump to content

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Dai CTRL+F si cauta SetPlayerColor trebuie sa ai undeva aceasta functie care ii schimba culoarea jucatorului pe negru . Daca o gasesti stergeo .

Posted

Dai CTRL+F cauti OnPlayerConnect si la funtia OnPlayerConnect gasesti ceva de genul SetPlayerColor(playerid, COLOR_GRAD2);

SetPlayerColor(playerid, COLOR_GRAD2);  Si de aicia modifici culuare adica COLOR_GRAD2 !

Posted

COLOR_GRAD2 = negru ? Nu cred.

Precizeaza te rog daca apar cu negru dupa logare sau cand se conecteaza.

Daca e pana sa se logheze cauta SetPlayerColor....... la public onplayerconnect sau public onplayerrequestclass .

Daca e dupa logare , mergi la public setplayertoteamcolor si vezi ce culori sunt . Ce mod folosesti ? stunt/rpg sau ce?

Posted

COLOR_GRAD2 = negru ? Nu cred.

Precizeaza te rog daca apar cu negru dupa logare sau cand se conecteaza.

Daca e pana sa se logheze cauta SetPlayerColor....... la public onplayerconnect sau public onplayerrequestclass .

Daca e dupa logare , mergi la public setplayertoteamcolor si vezi ce culori sunt . Ce mod folosesti ? stunt/rpg sau ce?

Eu i-am dat decat un ex .. COLOR_GRAD2.. .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.