Ph0eniX Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Nume:WeAreAnonymus Nume FS: level Descriere:Vreau si eu un level ... levelul sa fie de rconi sa scrie asa WeAreAnonymus: (Rcon) [id]: ... ca sa nu mai scriu rcon login sa dau setlevel si sa raman cu level de rcon si daca am level de rcon sa imi mearga si comenzile de rconi Poze(optional):Nu am. Acesta nu este chiar un FS , este un fel de tutorial. Pentru inceput , comenzile de rcon de genul /setlevel /setvip le pui pentru admini eu prefer sa scrie Nume(RCON)(id): la admin lvl 11 , dar mai nou am facut sa scrie RCON doar cand te loghezi cu rcon , in fine. prima oara sa spunem ca ai comanda /setlevel , faci asa Comanda originala: CMD:setlevel(playerid,params[]) { if(IsPlayerAdmin(playerid) { etc etc... } } o modifici ca fiind asa : CMD:setlevel(palyerid,params[]) { if(AccInfo(playerid)(level) > 10) { etc etc } } Pui AccInfo , PlayerInfo depinde ce si cum ai in GM / FS. si la faza cu Nick: (RCON).. adaugi la public OnPlayerText(playerid, text[]) else if(AccInfo[playerid][Level] > 10) { format...ce ai tu "(RCON)(%d): %s",playerid,text); }sper ca tiam fost de folosPS: am pus numele Tutorial pentru ca nu stiam exact ce titlu sa pun :D public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
Recommended Posts