play2013 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 De ceva zile serverul meu se blocheaza in sensul ca:-->> Se blocheaza ceasul (secundele nu mai merg) chiar daca jucatorii ies de pe sv ei apar tot logati pe sv!-->Se face LAG uneori mai ales uneori la /rac---->>Serverul face la fel chiar daca ii dau Restart peste 5 minute deja iara face urat!---> Si cand sunt mai multi de 10 players se intampla si mai rauEu zic ca e de la host dar cei de acolo ma contra zicAm host de la takehost.biz 100 sloturi
Mafia. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 iti recomand sa skimbi firma de hosting ! http://host.xerom-zone.com/ - Recomand !
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 12, 2014 Administrator Posted January 12, 2014 Uneori se face lag si din cauza timer-elor de pe server. Daca ai multe, mai redu din ele Am host de la IDIOTI.biz 100 sloturiCe-mi place chestia asta automata care am facut-o ) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Mafia. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 =-" post="156844" timestamp="1389529402"]Uneori se face lag si din cauza timer-elor de pe server. Daca ai multe, mai redu din ele Ce-mi place chestia asta automata care am facut-o )) ceti mai place vyorel ))Si daca are putine.. e de la host! ))
play2013 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Da am rezolvat!Mi-au mutat serverul pe alt dedicat si vad ca nu mai sunt probleme....au zis ca dedicatul ala face fite de mult
Question
play2013
De ceva zile serverul meu se blocheaza in sensul ca:
-->> Se blocheaza ceasul (secundele nu mai merg) chiar daca jucatorii ies de pe sv ei apar tot logati pe sv!
-->Se face LAG uneori mai ales uneori la /rac
---->>Serverul face la fel chiar daca ii dau Restart peste 5 minute deja iara face urat!
---> Si cand sunt mai multi de 10 players se intampla si mai rau
Eu zic ca e de la host dar cei de acolo ma contra zic
Am host de la takehost.biz 100 sloturi
5 answers to this question
Recommended Posts