Salut. De curand intimpin problema cu retragerea banilor din contul jucatorilor. Sa fiu mai explicit am introdus un sistem pentru neoane si la fiecare achizitie a unui neon am pus sa fie taxat jucatorul dar treaba e ca nu ii ia niciun ban ajutati-ma si pe mn cu problema asta. Uitati ce am adaugat in gm, tin sa va anunt ca nu e tot e doar un mic fragment.
SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "Neonul a fost instalat cu succes!");
SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "5.000$ au fost retrasi din contul tau.");
GivePlayerMoney(playerid, -5000);// Te costa 5000 $.
}[/pawn]
Daca tot am deschis acest topic spunetimi va rog ce sa va las aici pentru intrarea si iesirea din 24/7 pentru ca de fiecare data cind incerc sa intru in 24/7 se opreste GM.
Question
laury
Salut. De curand intimpin problema cu retragerea banilor din contul jucatorilor. Sa fiu mai explicit am introdus un sistem pentru neoane si la fiecare achizitie a unui neon am pus sa fie taxat jucatorul dar treaba e ca nu ii ia niciun ban ajutati-ma si pe mn cu problema asta. Uitati ce am adaugat in gm, tin sa va anunt ca nu e tot e doar un mic fragment.
[pawn] if(listitem == 0)
{
SetPVarInt(playerid, "Status", 1);
SetPVarInt(playerid, "neon", CreateObject(18648,0,0,0,0,0,0));
SetPVarInt(playerid, "neon1", CreateObject(18648,0,0,0,0,0,0));
AttachObjectToVehicle(GetPVarInt(playerid, "neon"), GetPlayerVehicleID(playerid), -0.8, 0.0, -0.70, 0.0, 0.0, 0.0);
AttachObjectToVehicle(GetPVarInt(playerid, "neon1"), GetPlayerVehicleID(playerid), 0.8, 0.0, -0.70, 0.0, 0.0, 0.0);
SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "Neonul a fost instalat cu succes!");
SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "5.000$ au fost retrasi din contul tau.");
GivePlayerMoney(playerid, -5000);// Te costa 5000 $.
}[/pawn]
Daca tot am deschis acest topic spunetimi va rog ce sa va las aici pentru intrarea si iesirea din 24/7 pentru ca de fiecare data cind incerc sa intru in 24/7 se opreste GM.
Multumesc mult!!!
3 answers to this question
Recommended Posts