Verde Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Buna dimineata , am si eu nevoie de urmatoarele comenzi daca se poate :1. /aspec -> prin care pot vedea cine este spectator pe un player, EX : Admin x spectator y2. /checkoffline -> prin care pot vedea stats-ul unui player fara sa fie pe server3. /banoffline -> prince care pot da ban unui player care a iesit de pe server..4. /hsell -> prin care iti poti lasa casa la vanzare .. ii pui pretu si o lasi la vanzare pana o cumpara cineva..Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti...
Джо Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Salut,se pare ca nu ai citit regulamentul!1.Nu se cer scripturi/comenzi/moduri.Succes!Incearca sa faci poate te ajutam...
Question
Verde
Buna dimineata , am si eu nevoie de urmatoarele comenzi daca se poate :
1. /aspec -> prin care pot vedea cine este spectator pe un player, EX : Admin x spectator y
2. /checkoffline -> prin care pot vedea stats-ul unui player fara sa fie pe server
3. /banoffline -> prince care pot da ban unui player care a iesit de pe server..
4. /hsell -> prin care iti poti lasa casa la vanzare .. ii pui pretu si o lasi la vanzare pana o cumpara cineva..
Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti...
2 answers to this question
Recommended Posts