Jump to content

Question

Posted

Primesc acesta erori error 021: symbol already defined: "print" 

error 021: symbol already defined: "printf"

Vreau sa incep sa lucrez pe un gamemode scratch.. care era in pawno denumita new ..

Am intrat pe el si i-am dat direct compile sa vad daca primesc vreo eroare ...ca sa nu incep sa lucrez si dupa sa primesc 1000 de erori si sa nu stiu de unde sunt.. si am primit aceste 2 erori.

Specific ca n-am lucrat deloc in el.

4 answers to this question

Recommended Posts

Posted

si liniile :|? INVATATIVA SA PUNETI SI LINIILEE CA MAM SATURAT SA ZIC MEREU ASTA :-L si citeste cu atentie ca scrie "SYMBOL ALLREADY DEFINED"  in + pt print nu ai nevoie de new sau altceva

foloseste doar

print(" -> Loading **********...\n");

sa ce vrei tu sa scrie

public OnPlayerConnect(playerid)
{
	print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world...");
	SendRconCommand("exit");
	return 1;
}

Posted

Buna seara ferdyss

Imi cer scuze in numele colegului mei pentru atitudinea de mai devreme.Revenind la problema intampinata,poti observa in eroare ca acel simbol este definit de doua ori.Prin acest lucru ma refer ca "printf" este pus de doua ori.O rezolvare a problemei este sa scoti unul dintre "printf" cu scopul de a lasa doar unul.

Sper ca ti-am fost de folos,

[Pawn]

Pentru suport nu ezitati sa ma contactati printr-un mesaj privat sau un mesaj pe Y/M.(Scripting sa:mp/cs,ScripturiWEB,phpbb,mysql,ipb,photoshop,html)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.