Jump to content
  • 0

Cum modific placutele de inmatriculare?

Question

Posted

Salut, la serverul meu la masini la placutele de numar apare XYZsi numere....

Eu vreau sa le redenumesc ca pe server...dar nu gasesc sccriptu / fs-ull..

Ma puteti ajuta in domeniul asta? Unde as putea gasi..

Multumesc.

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Pai intri pe server mergi la o masina vezi numaru de imatriculare si mergi dupa in gm si cauti spre exemplu XYZ 0213.Si schimbi de acolo.

Posted

Eu cred ca o sa-ti cer un warn up pe forum, spui numai baliverne.

Sistemul de inmatriculare e un sistem!

Undeva trbuie sa fie numerele alea,XVY, MAI..TAXI...

EDIT:Am gasit liniile unde editez numele masinilor de la factiuni, dar nu am gasit unde editez numarul masinilor date de server pentru cei care nu au inca o masina..

Posted

Pai intri pe server mergi la o masina vezi numaru de imatriculare si mergi dupa in gm si cauti spre exemplu XYZ 0213.Si schimbi de acolo.

OFF: Incerci tu sa ajuti, dar sincer nu te pricepi deloc. Spui numai prostii. (XYZ12345 este numar deafult al placutei)

ON: http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetVehicleNumberPlate

Posted

Am gasit si eu aseara SetVehicleNumberPlate..m-am uitat peste ele, dar nu avea numarul acela default..uitati o linie cum arata

[pawn]for(new i = 0; i < sizeof(fbicar); i++)

{

//new nrinmatriculare = i+12500;

format(nrinmatric, sizeof(nrinmatric), "{3366ff}MAI %d", i+12500);

SetVehicleNumberPlate(fbicar, nrinmatric);

SetVehicleToRespawn(fbicar);

}[/pawn]

Si mai sus de asta unde sunt masinile factiunii fbi, asa arata o linie

[pawn]fbicar[2] = AddStaticVehicleEx(490,2039.8226,-1425.2427,17.2546,138.2464,0,0, 60000)[/pawn]

Iar pe la inceputul scriptului am observat ca mai e si asta

[pawn]forward IsAfbiCar(carid);[/pawn] si asa sunt si la copcar, taxicar...

Ei bine amincercat sa pun si eu IsATGZCar(carid);

am pus si  TGZcar[1] = la  AddStaticVehicleEx...asta la masinile default, care sunt date pentru  playeri care nu au masina.

AM pus si aia cu SetvehicleNumberPlate, am modificat acolo, dar imi da erori la linia TGZcar[1] = .....

[pawn]C:\Users\Agent Perry\Desktop\server\gamemodes\tgz.pwn(16039) : error 017: undefined symbol "TGZcar"

C:\Users\Agent Perry\Desktop\server\gamemodes\tgz.pwn(16039) : warning 215: expression has no effect

C:\Users\Agent Perry\Desktop\server\gamemodes\tgz.pwn(16039) : error 001: expected token: ";", but found "]"

C:\Users\Agent Perry\Desktop\server\gamemodes\tgz.pwn(16039) : error 029: invalid expression, assumed zero

C:\Users\Agent Perry\Desktop\server\gamemodes\tgz.pwn(16039) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.[/pawn]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.