Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Problema Mea Cea Mare Cu Samp 0.3b Cititi pls

Question

Posted

Scuzati daca cumva am postat gresit sunt nou aici dar ajutatima pls

Mi-am facut Server pe Samp lam deschis am intrat in el si scriu /rcon Nume si parola care e in Server.cfg si numi apare nimic...Dar cand scriu /register Nume si parola din Server.cfg imi apare SERVER:Unknown Command si cum sa-mi dau admin daca nu merge sa ma inregistrez?:(( ca sa-mi apara in scriptfile  NUmele meu.ini parca ajutatima va rog ce sa fac?....Apropo am si LAdmin si leam pus tot ce trebe unde trebe

Daca matzi putea ajuta vas fi foarte recunoscator.

Va Multumesc!       

188.212.107.153:7777 Go Go Go After School

1 answer to this question

Recommended Posts

Posted

In primul rand invata sa scrii, in al 2-lea, citeste reguliile, iar in al3lea:

Contul RCON, sau Login-ul, nu e acelasi ca si un cont dintr-un sistem de administratie, RCON e incorporat in SA-MP.

Pt a te loga cu RCON scrii /rcon login PAROLA din server.cfg . Cauta pe http://wiki.sa-mp.com RCON si o sa-ti arate toate comenzile.

Pt LAdmin, care are si instructiuni in topic, folosesti /register PAROLA (aici pui ce parola vrei tu, nu neaparat aia din server.cfg).

Apoi scrii /rcon login parola din server.cfg, folosesti /setlevel 0 - 5 pentru a-ti seta levelul de admin, citeste /level1 /level2 /level3 /level4 /level5 pt toate comenzile.

Dupa asta o sa iti apara in scriptfiles nume.ini .

Pe viitor nu trebuie decat sa intri pe server si sa dai /login parola de mai sus, dupa care folosesti comenzile de admin, daca ti-ai seta level 5, poti sa dai si /setlevel fara RCON.

Bafta.

-Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.