Mirel Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Salut ,exista vreun tutorial care sa-mi spuna cum sa fac pick-upuri stabile (Cand intru in ele sa execute o comanda)?
[Funky]Anakin Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Pai tu ai creat pickupul Z sa zicem .new Z = CreatePickup( model, type, Float:X, Float:Y, Float:Z, Virtualworld )Si el ar fi asa :new Z = pickup = CreatePickup(1242, 2, 1503.3359, 1432.3585, 10.1191, -1); Nu trebuie neaparat sa adaugi VW , VW ii un parametru optional . Daca vrei neaparat adaugi 0 la final ( 0 - default / vizibil pentru toti ) . Oricum el ii setat pe 0 xDSi ne folosim de callback-ul : OnPlayerPickUpPickup .public OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid){ if(pickupid == Z) { new name[ MAX_PLAYER_NAME ], str[ 129 ]; GetPlayerName( playerid, name, MAX_PLAYER_NAME ); format( str, sizeof str, "Felicitari %s , ai primit 1000 bani ! ", name ); SCM( playerid, -1, str ); GivePlayerMoney(playerid, 1000); } return 1;}Daca ai intrebari sa imi zici . Asta a fost un exemplu .
Question
Mirel
Salut ,exista vreun tutorial care sa-mi spuna cum sa fac pick-upuri stabile (Cand intru in ele sa execute o comanda)?
2 answers to this question
Recommended Posts