- 0
Problema pickup - rezolvat
-
Similar Content
-
- 0 replies
- 203 views
-
- 0 answers
- 47 views
-
- 6 replies
- 329 views
-
cum rezolv
By Anexy,
- 1 answer
- 340 views
-
- 4 replies
- 284 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Aamon
Salut, am o problema la pickup si nu inteleg de la ce ar putea exista chestia asta. Am un mic sistem de pickup uri dinamice si un sistem ptr job, fiecare pe treaba lui cu variabile diferite etc, cand vreau sa creez 3 pickup uri la cel dinamic este totul ok arata bine si asa dar cand vreau sa fac un job imi ia pickup ul de la primul sistem si raman fara primul pickup, dar la job se arata, ex: am 3 pickup uri si vr sa fac 2 job uri, primele 2 pickup uri imi dispar si mi se pun la job (nu imi ia pickup ul in sine gen id ul, doar ca dispare si imi apare unul nou pe care l am pus la job ul respectiv), textul ramane si cam asta e. Daca nu s a inteles din ce am zis, am un clip: https://streamable.com/3ty4zv
Edited by AamonM am uitat peste cod si nu gasesc problema, fiecare are functia sa ptr update - click.
La functia de update aveam pickup type pe 23, da, nu exista dar imi mergea si acm l am pus pe 1.
Inainte sa postez am facut un upgrade la include si plugin, am zis ca poate sa fie de la el dar n a fost.
// schimbare cod
4 answers to this question
Recommended Posts