Teodorof Denis Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Salut.Am facut si eu un server de samp.Nu stiu cum sa aflu ce versiune e...Cum o aflu ca vreau sa o schimb in 0.3x.Si cum o schimb?
DarkyTheAngel Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Salut.Am facut si eu un server de samp.Nu stiu cum sa aflu ce versiune e...Cum o aflu ca vreau sa o schimb in 0.3x.Si cum o schimb?"Shoot yourself."EDIT: Vezi ca ai postat in sectiunea de "off-topic", nu in cea care tine de suport pentru SA:MP.
(SE)SoNNy Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Asemenea specimene reprezinta viitorul sa-mp-ului romanesc?
Sm0ke Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 De pe www.sa-mp.ro => Download => Sa-mp 0.3x Windows Server (pentru window XP/VISTA/7) sau Sa-mp 0.3x Linux Server ( pentru Linux) Si dezarhivezi aia in folderul tau unde ai scriptat!(unde ai FilterScript, gamemode...) Mai precis le pui peste!Si gata, asa ti-l pui pe 0.3x! Sper ca ti-am fost de folos!
KAPSu Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Pentru a vedea ce versiune ai server-ul intra in SA:MP si in partea dreapta sub tabelul cu playeri iti apare inca un tabel in care scrie: gravity , mapname , version.La version iti apare versiunea !Dupa ce ai vazut versiunea intra pe www.sa-mp.com si descarca versiunea 0.3c -> windows daca ai hostul pe windows si linux daca ai hostul pe linux!Apoi inlocuiesti samp03svr si celalalte fisiere ! Cel din urma va fi cel dintâi.
Question
Teodorof Denis
Salut.Am facut si eu un server de samp.Nu stiu cum sa aflu ce versiune e...Cum o aflu ca vreau sa o schimb in 0.3x.Si cum o schimb?
5 answers to this question
Recommended Posts