SpriTe_ Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Salutare SA-MP.ro, am venit cu o asa intrebare, e posibil in Y!M, sa pui un FONT deafult, adica atunci cand scrii unui user automat sa apara fontul dorit...Sa nu trebuiasca sa pui textul tu singur, sa-l schimbi din Arial in altu. E posbil asa ceva sa faci, adica sa schimbi ceva settings??
DarkyTheAngel Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Salutare SA-MP.ro, am venit cu o asa intrebare, e posibil in Y!M, sa pui un FONT deafult, adica atunci cand scrii unui user automat sa apara fontul dorit...Sa nu trebuiasca sa pui textul tu singur, sa-l schimbi din Arial in altu. E posbil asa ceva sa faci, adica sa schimbi ceva settings??Da, este posibil.
SpriTe_ Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Da, este posibil.Imi zici te rog cum fac asta?
DarkyTheAngel Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Imi zici te rog cum fac asta?Intri in setarile programului, si era pe undeva, o optiune numita Preferinte sau Font.
AdyUzzy1 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Deci:1.Intri la Messenger -> Preferances2.Appareance3.Change Fonts & ColorsIntri acolo si iti alegi ce font si culoare vreiSper ca ti-am fost de folos Fara reclama in semnatura!
Recommended Posts