Jump to content
  • 0

Cum schimb timpul de la RAC automat?

Question

Posted

Dupa cum spune si titlul, pe server mi se da din 5 in 5 minute RAC automat. (By SERVER)

Cum fac sa se dea din 45 in 45 minute? Ce trebuie sa inlocuiesc?

5 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Pai vezi ca la comanda /rac ai undeva SetTimer. Si acolo inlocuiesti cu ce timp vrei tu. Sau daca nu mai vrei asta. Stergi de tot SetTimer. Si se da rac doar cand tastezi cmd.

Y!M: [email protected] ( help-center sau comenzi )

Posted

el stie cum sa faca aia, insa nu stie cum sa faca sa seteze timeru la 45 min...

450000 = 45 min

Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.

Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.

Posted

Poftim acest tutorial RACWT . Creator tutorial: burnfire

Multa bafta !

Mersi ca ai precizat si autorul ;)

Deci vezi ca acolo unde este ceva cu SetTimer

Am precizat in susul tutorialului sa te uiti si la Aceasta pagina...Vezi daca nu ma asculti?;))

ON:Vezi ca functia SetTimer ai mai multi "parametri"

SetTimer(funcname[],[b]interval[/b],repeating);

Interval este intervalul dintre "aparitia" 1 si "aparitia" 2(ca sa zic asa) in milisecunde...

Ca sa fie in secunde,foloseste semnul inmultirii :)):

[pawn]SetTimer("RACTimer",4*1000,true); //*1000 (daca ai trecut de clasa a 3-a,iti dai seama ca 1000 milisecunde = 1 secunda...si faci la fel cu minutele...[/pawn]Sper ca ai inteles!

EDIT:Am vazut ca D@rksone a fost mai rapid ;)

P.S:Scuze daca te-am jignit...vroiam sa fiu inteles cat mai clar !;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.