Jump to content
  • 0

MySQL-> Simple server.

Question

Posted

Salut SA-MP.ro, azi am gasit un GM pe net care ft mult mi-a placut si as vrea sa-l editez in proportii foarte mari, dar e pe MySQL, nu pot intra in baza de date, nu pot modifica nimic, si am venit sa va intreb cev..

AS PUTEA SA SCOT UN SERVER CARE ESTE IN INTREGIME PE MYSQL SI SA-L FAC INTR-UN SERVER OBISNUIT?

Adica daca il voi transforma in Server Simplu, care este probabilitate a ca nu ma voi intalni des cu buguri?

2 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Daca scoti MySQL din acel mod de joc e ca si cum ai distruge tot modul.Adica, daca modul de joc contine un sistem de inregistrare/logare (desigur, pe MySQL) si tu scoti proportia de salvare/adaugare date, trebuie rescris si sistemul si etc.

Posted

Daca scoti MySQL din acel mod de joc e ca si cum ai distruge tot modul.Adica, daca modul de joc contine un sistem de inregistrare/logare (desigur, pe MySQL) si tu scoti proportia de salvare/adaugare date, trebuie rescris si sistemul si etc.

mda, inseamna ca putem spune ca se strica GM-ul se face mai nefrumos sa spunem :)) Ok dar Mersi Darky cer T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.