Parazit Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Dupa ce invat variabile, bucle si arrays ce trebuie sa invat? Sunt incepator. Scripter profesionist in devenire
DarkyTheAngel Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Dupa ce invat variabile, bucle si arrays ce trebuie sa invat? Sunt incepator.Regulile forum-ului .Vezi ca asta e sectiunea de ghiduri si nu cea de discutii libere.
Parazit Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Regulile forum-ului .Vezi ca asta e sectiunea de ghiduri si nu cea de discutii libere.Imi cer mii de scuze. Chiar nu am intentionat sa postez in sectiunea gresita. Sper ca un moderator sa mute thread-ul cat mai curand posibil. In orice caz, imi poti raspunde te rog frumos la intrebare? Scripter profesionist in devenire
DarkyTheAngel Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Sigur.Ar trebui sa incepi editand scripturi mici.Chiar nu stiu ce sa iti mai raspunde, pentru ca daca ai invatat chestile de baza, te poti descurca, le poti pune cap la cap (ca sa iti iasa ceva).P.S: Insfarsit cineva cu un vocabular "corect", din punct de vedere gramatical.
Parazit Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Multumesc. Incerc sa am un limbaj corespunzator. Imi poti da ID-ul tau de mess printr-un mesaj privat? Scripter profesionist in devenire
Recommended Posts