Jump to content

Recommended Posts

Posted

..... se putea sa nu se bage un intelectual .....na ca miam facut edit la post, ca sa poti dormi u linistit

Daca stie cineva sa raspuna calumea daca nu ....

• 2 months later...
Posted

Tot ziceti ca e fain,dar eo nu inteleg ce e fain.Mie nu imi merge.Trenul sta pe loc.Am pus trensf.rec in npcmodes/recordings...TrenSF in filterscript...si trensf.pwn si amx in npcmodes.Si am pus in server.cfg la maxnpc 1 si nu se misca.Sta pe loc

Daca ti-am fost de ajutor +1 Respect!Multumesc

• 1 month later...
Posted

Hmm da.. Scuzati pt inactivitatea mea dar am lucrat si inca mai lucrez la un GM RO-RP...este aproape pe terminate fully mysql de la 0 :) no gf edit..multumesc celor de 5/5 si ca sa va rezolv cu chestia aia ca nu va merge npc-u sta pe loc uitati cum faceti:

Pentru serverele RPG ( gf edit majoritatea ) aveti nevoie de urmatoarele chestii:  la OnPlayerRequestClass:  if(IsPlayerNPC(playerid) != 1){} si  if (gPlayerLogged[playerid] != 1 && IsPlayerNPC(playerid) !=1) {}

La OnPlayerConnect:    if(IsPlayerNPC(playerid) != 1){}

La SetPlayerSpawn      if(IsPlayerNPC(playerid) != 1){}

la OnPlayerSpawn  if(IsPlayerNPC(playerid) != 1){}

si la OnPlayerRequestSpawn    if(IsPlayerNPC(playerid)) return 1;

Atat. Daca faceti asta va merge 100%. Voi mai revenii cu alte npc-uri mult mai frumoase.

Posted

Este o problema la ultimul link . Nu vrea sa se traga. Daca se poate sa il pui din nou ?:D Si ar fi frumos sa mai faci un npc sa se plimbe cu autobuzul ls-sf . Daca faci asta esti bun :>

P.S 5/5

• 2 weeks later...
Posted

Hmm da:) Sunt vechiul WaLLy..din pacate la userul celalat am uitat parola si id-ul meu a fost spart,asa ca mi-am facut alt cont.

Nu imi merge intra si iese http://imageshack.us/f/684/7182011110137pm.png/

AnDy19 ti-am zis cu un post mai sus ce trebuie sa faci ca sa nu mai deconecteze npc-ul de pe server.

PS: Voi reveni in scurt timp cu alti NPC.

• 3 months later...
Posted

WaLLy/WaLLy_Larro here:) am uitat parolele la ambele iduri de pe cont:))

Revin cu NPC bus ca am vazut ca asta vreti pe ruta: LS-SF  + 1 tutorial cum sa nu mai aveti probleme cu conectarea lor.

• 2 weeks later...
  • 6 years later...