bobi Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Salut server e hostat dar nu stiu cum se restarteaza singur dupa o perioada de timp ce pot face sa nu se mai intample asta!?
CoSmInUuTzZ Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Daca ai luat gm de pe net este ceva in el si se restarteaza intr`una sau daca ai baza de date la el ai grija sa fie adaugata bine
oCasine Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Probabil , mai mult ca sigur ai vrut sa stergi niste chestii din Scriptfiles , gen user.ini , adica niste conturi la playeri si din greseala ai sters niste chestii sau lipseste ceva din scriptfiles mi sa intamplat si mie am dat restore la tot ce am sters si numai se restarta ! Y!M : [email protected] !! Cam aTaT !!
bobi Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 credca nu sunt singur dar cred ca e cum zici tu!~
oLfacTiv Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 intreaba la firma de host poate e de acolo problema daca nu e de la server :huh:
BossDeBoss Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 intreaba la firma de host poate e de acolo problema daca nu e de la server Nu e hostul cred, ci GM-ul.Pune Crashdetect Plugin pe server.DownloadSource + .dll + .soLatest source
bobi Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 am download Source + .dll + .so si unde pun ce e in folderu src?
Question
bobi
Salut server e hostat dar nu stiu cum se restarteaza singur dupa o perioada de timp ce pot face sa nu se mai intample asta!?
6 answers to this question
Recommended Posts