Jump to content
  • 0

Question

Posted

salut as dori sa imi spuneti ce ar trebui sa fac cu un individ care ma tot flodeaza , exista vreun script ceva ....nu pica toate serverele dupa host doar al meu , cum ajung la 10 playeri , 12, gata flodeaza...

RPG.VIBEPLAY.RO

Recomand acest server Romanesc bY woozie aka. weedluver aka. undertaker !!

12 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Cauta pe sa-mp.com, exista o gramada de chestii.

Sau ia legatura cu cei de la host si spunele ce problema ai.

Posted

am cautat pe sa-mp.com ... daca stii tu vreunu bun

cei de la host au zis ca rezolva si nici in ziua de azi nici un rezultat .... imi pun baza tot in voi ......

RPG.VIBEPLAY.RO

Posted

Lam instalat insa primesc eroarea astea la compilare [pawn]C:\Documents and Settings\home\Desktop\Hardone by Katalinz0R\gamemodes\godfatherNEW.pwn(3864) : error 021: symbol already defined: "FC_OnPlayerConnect"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

[/pawn]

RPG.VIBEPLAY.RO

Posted

Lam instalat insa primesc eroarea astea la compilare [pawn]C:\Documents and Settings\home\Desktop\Hardone by Katalinz0R\gamemodes\godfatherNEW.pwn(3864) : error 021: symbol already defined: "FC_OnPlayerConnect"

1 Error.

[/pawn]

Fa-ti update la includeri.

Posted

Descarci server-ul 0.3x, iar inauntru vei gasi un folder numit pawno care contine un subfolder numite include.Copiezi acele fisiere si le lipesti in pawno/include (al tau, din calculator).

am descarcat si nu e nici un folder pawno :-"

Edit: Ma ajuta cineva cu update la include ?

RPG.VIBEPLAY.RO

Posted

Salut,

Cum sa nu fie  asa trebuie sa fie

Snapshot_2013_02_24_091201.png

Si dupa intri in folder si iti apare asa ceva si tu copiezi ce este in ' Include ' in 'pawno-ul' tau

[img width=500 height=196] Snapshot_2013_02_24_091220.png

Tin sa te anunt, sa nu downloadezi versiunea pentru serverul de samp pentru LINUX direct trebuie pentru windows descarca versiunea de aici http://files.sa-mp.com/samp03x_svr_R1-2_win32.zip

EDIT: Scuze nu am citit ca ai dat edit la topic, dar totusi faci ca a 2 a imagine.

Posted

Castiel." post="134082" timestamp="1361945969"]

Salut,

Cum sa nu fie  asa trebuie sa fie

Snapshot_2013_02_24_091201.png

Si dupa intri in folder si iti apare asa ceva si tu copiezi ce este in ' Include ' in 'pawno-ul' tau

[img width=500 height=196] Snapshot_2013_02_24_091220.png

Tin sa te anunt, sa nu downloadezi versiunea pentru serverul de samp pentru LINUX direct trebuie pentru windows descarca versiunea de aici http://files.sa-mp.com/samp03x_svr_R1-2_win32.zip

EDIT: Scuze nu am citit ca ai dat edit la topic, dar totusi faci ca a 2 a imagine.

Eu am descarcat varianta pe LINUX .

EDIT: Inca primesc eroarea asta la compilare

[pawn]C:\Documents and Settings\home\Desktop\Hardone by Katalinz0R\gamemodes\godfatherNEW.pwn(3864) : error 021: symbol already defined: "FC_OnPlayerConnect"

1 Error.

[/pawn]

RPG.VIBEPLAY.RO

Posted

Ai de 2 ori in gm FC_OnPlayerConnect.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.