Jump to content

Question

Posted

Salut am facut o comanda de DM

[pawn]    if(strcmp(cmdtext, "/dmon", true) == 0)

{

if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 5 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 5)

{

if PlayerToPoint(5,playerid,1024.4681,-981.8221,42.6512)

*then

{

new rand = random(3);

switch(rand)

{

case 0: SetPlayerPos(playerid,  -975.975708,1060.983032,1345.671875);

case 1: SetPlayerPos(playerid,  -1130.5881,1057.9072,1346.4141);

}

SetPlayerInterior(playerid,10);

format(string,sizeof(string),"* Un membru a unui gang sa dus in zona de dm tasteaza /dmon.");

SendClientMessageToAll(COLOR_1GREEN, string);

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTBLUE, "* Tu nu esti intr-un gang!");

return 1;

}

}

}[/pawn]

1.Problema e daca sunt civil sau alta factiune nu imi apare cand dau /dmon Tu nu esti intr-un gang!

2.Cum pot face cand da /dmon si omoara sa nu primeasca wanted

3.Cum pot face cand moare la DM sa il dea intr-un loc din zona de DM

Si daca sunt gang cu id 5 si sunt mai departe de pickup si dau /dmon atunci imi apare tu nu esti intr-un gang

Am rezolvat doua probleme au mai ramas cele 3.Va rog sa ma ajutati

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

1. incearca sa refaci comanda de la 0, si de data asta incearca sa o faci logic nu copia comenzi din alta parte si dupa le modifici tu.

2. dupa ce vei face comanda de la 0 vei sti cum se face si pentru mai multe ganguri

3. sa nu primeasca wanted se rezolva din onplayerdeath

4. http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetTimerEx

Posted

Nu este luata din nici un GM este un simplu /enter modificat.Am incercat sa pun la mai multe ganguri dar am zis primesc erori si cum mai exact sa fac sa nu primeasca wanted?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.