Jump to content
  • 0

Question

12 answers to this question

Recommended Posts

Guest PlayON
Posted

Am facut o mapa si am pus obiectele in GM si nu le arata in joc. Am dat compile, tot si nu mi le citeste

Putem vedea obiectele?

Daca ai peste 256 obiecte pe o raza de 300 metrii nu se vad toate.

Posted

Pai am modificat doar in curte la pd am pus un gardulet si un garaj..Obiectele le-am pus in alt topic care a cam disparut.

Si acum alta problema. Daca deschid gm-ul sunt o gramada de masini dar daca ma duc in joc intr-o masina si dau save nu o gasesc in gm

Posted

pai da nu stiu ce e ala

LE: Turbez (scuzati expresia) cu gm-ul asta , are masini in gm oe anumite coordonate si in joc daca dau save si caut dupa coordonatele nu gaseste nimic, daca schimb masinile mi le baga la alte factiuni samd..

Guest H4wk_Dvir
Posted

problema e alta sigur nu ai vrueun filterscript " activat " ?! daca da atunci s-ar putea din aceea cauza sa nu ti se vada obiectele care le bagi in gm ... am patit si eu la fel si am scos filterscript'ul si imi apareau obiectele din gm

Guest PlayON
Posted

cauta alt streamer pe samp.com... F_Streamer

Nu intlegi ca nu e de la CreateObject? Streamer ne streamer aceasi chestie!

Ea/el...are problema asta de la un anticheat sau ceva e in conflict!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.