LuckY Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Salut.Am facut un server de samp.Acu 2-3 zile mergea sa intre lumea.Iar acuma nu mai merge.Mentionez ca am ip dinamic.Ce pot face.Daca imi iau host va face la fel.(atunci cand intra cineva era in perioade de testare) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyTheAngel Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Salut.Am facut un server de samp.Acu 2-3 zile mergea sa intre lumea.Iar acuma nu mai merge.Mentionez ca am ip dinamic.Ce pot face.Daca imi iau host va face la fel.(atunci cand intra cineva era in perioade de testare)Ca sa poti tine un server pe PC ai nevoie de un IP stabil/static.Pe host este imposibil sa nu mearga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckY Posted January 15, 2013 Author Report Share Posted January 15, 2013 Aha k.Maine imi iau host si vad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
LuckY
Salut.Am facut un server de samp.Acu 2-3 zile mergea sa intre lumea.Iar acuma nu mai merge.Mentionez ca am ip dinamic.Ce pot face.Daca imi iau host va face la fel.(atunci cand intra cineva era in perioade de testare)
2 answers to this question
Recommended Posts