Jump to content
  • 0

Problema serverul meu

TroLLFaCe

Question

Sall baieti!Am o problema cu serveru meu de samp mai de mult cand aveam un server depe net si lam modificat eu il tineam prin no-ip(cred ca stiti ce e ala)pentru cei ce nustiu no-ip e un program cu care poti tine servere statice pe ip dinamic...

Atuncea alti playeri puteau intra pe srv meu si era la internet dar acuma am o problema.......la serveru care lam scriptat eu acuma din ce am invatat prin samp wiki si pe la tutoriale se pare ca alti nu pot intra pe serveru meu si nu e nici la internet chear daca il tin pe no-ip degeaba!

Si va spun ca am net de la RDS dinamik cu cablu deci nu cred ca trb sami fac port forward..

Deci care ma poate ajuta comment please!

1 answer to this question

Recommended Posts

In prezent nici 10% din serverele SA-MP nu mai sunt tinute de playeri deoarece acum exista host-uri deci te sfatuiesc sa iti iei host deoarece acestia au toate configurarile facute pentru un server. Tie ca sa tii pe PC tau trebuie sa il lasi liber altfel se creeaza lag + sa ai firewall dezactivat pentru a se conecta playeri + sa fie configurat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.