TeoThePlayer Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 As vrea sa stiu si eu locatia la textdraw care este asejat deasupra hartii si dedesuptul ei
mihaibr Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Incearcale pe astea(am facut eu un program de gasire a coordonatelor dar inca il tesetez):Deasupra hartii:X=54Y=437Sub harta:X=50Y=583Sper sa fie bune:)Te rog sa imi spui daca sunt bune:)
TeoThePlayer Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 treaba e ca sunt invers:Coordonatele dela prima sunt dedesupt si de la a doua deasupra.. :P
mihaibr Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 hopaasta cred ca a fost greaseala mea nu a programului poate ca o sa il postez azi:)
RzV Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ai putea sami dai si mia acel program te rog Id Skype : rzv_razvanId Mess : rzv_breakerStau mai mult pe skype !!!
Guest PlayON Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Program...nu folosi un program pentru textdrawuri.Acest FS este facut de Zamaroht pe forumul oficial, si credema te ajuta enorm!Modifici/Misti/Multi TabAre destule case reusesti sa faci cevahttp://pastebin.com/eXaUEcwXintri in joc si scri /text.Vezi sa nu ai alt dialoguri ca s-ar putea sa se incurce cu ele.Poti face ceva in genu, ce am facut eu Am facut Logou-l de la Real-Life Stuntages si am facut aia neagra .Ai enagra parca e facuta din 16 textdrawuri =))
NeO Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Program...nu folosi un program pentru textdrawuri.Acest FS este facut de Zamaroht pe forumul oficial, si credema te ajuta enorm!Modifici/Misti/Multi TabAre destule case reusesti sa faci cevahttp://pastebin.com/eXaUEcwXintri in joc si scri /text.Vezi sa nu ai alt dialoguri ca s-ar putea sa se incurce cu ele.Poti face ceva in genu, ce am facut eu Am facut Logou-l de la Real-Life Stuntages si am facut aia neagra .Ai enagra parca e facuta din 16 textdrawuri =))Il am...dar se incurca cu alte dialoguri,daca pun mod LVDM si scot toate dialogurile de pe sv ,sa ramana doar asta de la text draw....o sa mearga (dar se salveaza textdrawurile,si dupa restart? :)
Guest PlayON Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Daca dai Save Project sau Export Project, le va salva.:)
Question
TeoThePlayer
As vrea sa stiu si eu locatia la textdraw care este asejat deasupra hartii si dedesuptul ei
8 answers to this question
Recommended Posts