Jump to content
  • 0

Help -> /av create & ceas

gRaphhh.

Question

Salut ,

Sunt nou in acest domeniu de scripting , asa ca va rog sa nu ma luati tare :)).

Am primit si eu GameMode de la cineva , l-am urcat in FTP... si singura problema este cea cu sistemul de masini personale. In general eu acest sistem doresc sa il folosesc doar pentru cei cu cont V.I.P pe server.

Totul este ok , daca nu ai VIP nu ai acces la comanda /av create.

Dupa ce iti acord VIP si folosesti comanda /av create 522 1 1 ( ex : nrg 500 ). ti`o creaza dar nu o face personala... o poate conduce cine doreste... sau daca o face personala o face si imi spune "Vehicul personal al jucatorului No-One".

A 2-a problema nu imi apare ceasu si data in coltul din dreapta cum apare pe alte servere... asta are o prioritate mult mai mica decat cea de mai sus...

Daca sunteti buni sa ma ajuti va raman recunoscatori :)

Ps: Posibil o sa ma trimiteti sa dau shearch pe forum... am dat dar nu am gasit nimic... ori nu am scris eu ce trebuie ... + ca voi aici explicati direct... eu sunt butan :))

Multumesc anticipat !

2 answers to this question

Recommended Posts

1. Ne trebuie sistemul tau sa il vedem asa nu prea ne putem da seama poate fi de la multe lucruri.

2. Ai un Fs (filescripts) sau sa ti-l pui in GameMode un ceas? un ceas este format dintr-un textdraw ...

P.S: Sunt zeci de ceas-uri postate pe forum-ul nostru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.