JilavaXXL Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Deci cand vreau sa intru pe un server sau sa intru in gta imi apare asa si nu pot intra...am incercat sa reinstalez gta si samp dar tot nu merge..am cautat si pe net cum sa rezolv da n-am gasit...are careva o idee??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyTheAngel Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Grand Theft Auto SA nu gaseste cardul audio (driver-ul audio) instalat.Instaleaza-ti driver-ul si nu o sa iti mai apara aceasta eroare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JilavaXXL Posted January 1, 2013 Author Report Share Posted January 1, 2013 Am facut is asta... am instalat bine dar driverul dar gta si samp tot nu imi merg:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RMS]Yakuza Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Cine stie ce driver ai bagat tu =]Baga de pe CD pc-ului =D Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
JilavaXXL
Deci cand vreau sa intru pe un server sau sa intru in gta imi apare asa si nu pot intra...am incercat sa reinstalez gta si samp dar tot nu merge..am cautat si pe net cum sa rezolv da n-am gasit...are careva o idee???
3 answers to this question
Recommended Posts