Salutare tuturor . Am o problema cu un sistem de texte . Cand dau F intr-o masina ar trebui sa-mi apara urmatorul text : . Asa este setat pentru fiecare masina , personala , a unei factiuni , a statului (fara proprietar) s.a.m.d . Problema este ca nu imi apare decat la o parte din masini acel text , la unele masini nu-mi apare (ca de exemplu la LSPD imi apare la fiecare masina , iar la Grove street nu-mi apare decat la o masina) . Aveti idee de ce ? Ma chinui de mult timp sa rezolv aceasta problema si nu ii dau de capat ..
Uitati linia : METIONEZ CA LA COMPILARE NU IMI DA NICI O EROARE/WARNING. (La inceput nu imi facea acest bug pana cand am inceput sa traduc gamemode-ul in romana , si dintr-o data a aparut acest bug.)
public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger)
{
if(CarInfo[vehicleid][cLock] == 1)
{
new Float:x, Float:y, Float:z;
GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
SetPlayerPos(playerid, x, y, z);
}
new string[128];
new vehicle[24];
GetVehicleName(vehicleid, vehicle, sizeof(vehicle));
for(new i=0; i < MAX_PLAYERS; i++)
{
if(IsPlayerConnected(i))
{
if(Spectate[i] != 255)
{
PlayerSpectateVehicle(i,vehicleid);
}
}
}
if(IsAnOwnableCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: %s",vehicle, vehicleid, CarInfo[vehicleid][cOwner]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTBLUE, string);
}
else if(IsASalesVehicle(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Dealership",vehicle, vehicleid);
format(string,sizeof(string),"Fololeste /v buy pentru a cumpara aceast vehicul la $%d",GetVehiclePrice(vehicleid));
}
else
{
if(IsAGangCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Los Aztecas",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAGangCar2(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Los Vagos",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAGangCar3(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Yakuza",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAGangCar4(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Chornaya Bratva",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAGangCar5(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Grove Street",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAGangCar6(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Ballas",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAGangCar7(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Hitman Company",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsACopCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: LSPD",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAnFbiCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: FBI",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsNgCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: National Guard",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsASwatCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: S.W.A.T",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsATacticalCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Tactical Team",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsASpecialFCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: Special Forces",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAFiremenCar(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: La Cosa Nostra",vehicle, vehicleid);
}
else if(IsAnAmbulance(vehicleid))
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: L.S.M.D",vehicle, vehicleid);
}
else
{
format(string,sizeof(string),"Ati intrat intr-un %s (%d) Proprietar: The State",vehicle, vehicleid);
}
}
Question
RaDd0r
Salutare tuturor . Am o problema cu un sistem de texte . Cand dau F intr-o masina ar trebui sa-mi apara urmatorul text :
. Asa este setat pentru fiecare masina , personala , a unei factiuni , a statului (fara proprietar) s.a.m.d . Problema este ca nu imi apare decat la o parte din masini acel text , la unele masini nu-mi apare (ca de exemplu la LSPD imi apare la fiecare masina , iar la Grove street nu-mi apare decat la o masina) . Aveti idee de ce ? Ma chinui de mult timp sa rezolv aceasta problema si nu ii dau de capat ..
Uitati linia : METIONEZ CA LA COMPILARE NU IMI DA NICI O EROARE/WARNING. (La inceput nu imi facea acest bug pana cand am inceput sa traduc gamemode-ul in romana , si dintr-o data a aparut acest bug.)
0 answers to this question
Recommended Posts