Guest David Paul Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 SalutDeci am o intrebare,cum aflu cordonatele alea cu X,Y,Z?A, folosit progamul din colecti lui Farse da nu is bune alea!=)) Uite ce cordonat aiurea:Am vrut sa pun o ramba la School Instructor =))Deci imi da cineva un program cu care pot afla cordonate bune...Adica unde vreau eu?
0 Guest MFI Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Pai e simplu.Intri in srv te duci in ce lok vrei tu.Dai /save (dar sa nu fii in masina).Si iti va scrie "Class possition saved"Apoi intri in folder-ul "GTA San Andreas" si cauti.Saved possition.Si intri si acolo sint coordonatele.
0 Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 30, 2009 Administrator Posted January 30, 2009 Dai /save (dar sa nu fii in masina).Nu.Trebuie sa fii in masina cand dai /saveSalutDeci am o intrebare,cum aflu cordonatele alea cu X,Y,Z?La ce vrei sa afli coordonatele? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
0 Guest David Paul Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Gata am reusit!Mersi....[topic CLOSED]
Question
Guest David Paul
Salut
Deci am o intrebare,cum aflu cordonatele alea cu X,Y,Z?
A, folosit progamul din colecti lui Farse da nu is bune alea!
=))
Uite ce cordonat aiurea:
Am vrut sa pun o ramba la School Instructor =))
Deci imi da cineva un program cu care pot afla cordonate bune...
Adica unde vreau eu?
3 answers to this question
Recommended Posts