aaa222aaa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Salutare , am bagat in pawn niste mape pentru un viitor server de sa:mp , si cand am intrat pe server nu imi apar mapele create , mentionez ca le`am bagat unde trebuie ,dar nu mi sa intamplat sa nu imi apara in joc , stie cineva ce e de facut ? Multumes
Tolik Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Poate ai vrun Streamer pentru obiecte si trebuie sa le pui in FS-ul cu obiecte
aaa222aaa Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 nu nu am nici un streamer c dimineata im mergeau si seara nu imi mai mergeau .... am luat si alte mape nu cele facute d mn si tot asa imi facea ... si nu stiu ce sa ii fac nu mi s`a mai intamplat asta
DarkyTheAngel Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 nu nu am nici un streamer c dimineata im mergeau si seara nu imi mai mergeau .... am luat si alte mape nu cele facute d mn si tot asa imi facea ... si nu stiu ce sa ii fac nu mi s`a mai intamplat astaIncearca sa bagi mapele sub forma de CreateDynamicObject nu CreateObject.
Recommended Posts