zyghy Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Mod R.P.G by ZyGhy Credite: Zyghy YooBogdan razvan92 Info: Factiuni: - Police Departament - Federal Bureau Of Investigations - National Guard - Medic & Fireman - La Cosa Nostra - Yakuza - Mayor - Hitman Agency - News Reporter - Taxi Cab Company - School Intructor - Bloods Gang - Crips Gang - Surenos Gang - Nortenos Gang - For More Adrenaline(Race Faction) Joburi: - Detective - Lawyer - Whore - Drugs Dealer - Car Dealer - Car Mechanic - BodyGuard - Arms Dealer - Car Dealer - Boxer - Bus Driver - Paper Boy - Trucker - Sweeper - Farmer Alte descrieri: - Versiunea serverului este 0.3e - System de Licente automate pentru toate licentele cu test + test practic: fishing,sailing,driving,weapon,flying by ZyGhy - Taxi ia $ doar daca taxiul este in mers - La 3 rivali omorati pe teritorii incepe warul - System de AFK automat (Cauti idle in pawno pentru a seta timpul vostru - AntiHack , etc. - Daca omori un rival primesti 750$ - Gate / barrier la fiecare factiune automate - Masinile personale comenzi: :(/mycarhelp) , cu 3D text pe masina: -Wiev Personal Car ID: /mycar -To Park : /parkmycar Cost:3.500$ -To Find : /findmycar Cost:500$ -To Lock : /lockmycar -To UnLock : /unlockmycar -To Change Plate : /setplatemycar Cost:100.000$ - System de expirare licente automat by ZyGhy - Sistem de Last Time Login - Fiecare factiune are HQ , si spawn secundar - Gangurile , mafiile au sali de antrenament - System de RivalWar(teritorii) pentru toate gangurile, mafiile -YAKUZA vs L.C.N -CRIPS vs BLOODS -NORTENOS vs SURENOS - Wanted level de la 1 la 10 - Sistem de FactionWarn - Sistem de BlackList in game, 8ore - Daca-ti ia un Politist carnetul nu ai dreptul de a da din nou de permis timp de 3 ore - Newbie chat pana in level 3 (/n) - /needhelp - Sistem de Race personal by ZyGhy - Sistem de masini personale - Sistem de helpers si /needhelp - Bara pentru starea masinii sub bara de Health - Meniuri la restaurante si 24/7 cu checkpoint - /gps care se poate cumpara de la 24/7 - Mini eventuri la un interval de 1-2 ore - Sistem de case cu checkpoint la iesire - Fiecare factiune are un depozit de materiale de unde poate sa isi ia fiecare cate are nevoie - Sistem de No Death-Match Zone - Fiecare factiune are temporar invite /tinvite pentru teste , daca iei testul iei /invite daca nu la respawn nu mai ai factiune - Fiecare factiune are skinuri la(F4) - Power User-ul expira automat, fiind un P.U ai multe beneficii - /pay maxim 50k , cu un timer de 30secunde - Pentru /transfer ai nevoie de accordul unui admin - Sistem de bizuri( RentCar LS, RentBoat LS, RentPlane LS, RentBike, RentMountain, Benzinarii,24/7 ..Etc... ) - Sa aveti instalat Visual c++ 2010 si Net Framework 3.0 -3.5 Multe altele descoperiti voi numi mai aduc aminte ce am mai pus, serverul nu are buguri Revin cu un upgrade saptamana viitoare ca ma si las de sa:mpDownload Link:[download]http://www.girlshare.ro/31944926.2[/download][download]http://www.sendspace.com/file/oie9bk[/download][download]http://www.gamefront...SERVER SAMP.rar[/download]Credite: ZyghyYooBogdanrazvan92
sonn Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Imi da eroare Run time error 19 fine not found....ce sa fac
zyghy Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Sa aveti instalat Visual c++ 2010 si Net Framework 3.0 -3.5
keri22 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Cand ma urc intr-o masina sa o cumpar imi zice ca nu am destui bani pt aceea masina si defat eu am 99999999999999999999 Respir si traiesc !
sonn Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ok instalez visual c++ si net... asa dar sa zicem ca il hostez....o sa trebuiasca ca toti playeri sa instaleze aceste 2 programe?
keri22 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Asta intreb si eu ca ,eu nu am ip static si l-am urcat pe un host ca sa il testez si eu ca ma atras si vad ca are bugul asta Respir si traiesc !
sonn Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 orice sv are buguri dar faza najpa e cand nu sti sa le repari )
zyghy Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 La hostinguri nu ai treaba merge perfect:),nu toti playerii trebuie sa instaleza visual c++ 2010 si net framework:) doar hosteru:)
keri22 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Unde gasesc masinile personale sau cum le adaug si cum le schimb preturile ? Respir si traiesc !
Skyzo Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Cum dau si eu de jobul Farmer,cred ca nu este ..
Diabolik Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Foarte bun gm frate 10/10. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
PawnFox Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 orice sv are buguri dar faza najpa e cand nu sti sa le repari )Daca ai invata sa vorbesti cat de cat .... 94.23.120.101:7778
Wayne_Barclay Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 are cateva buguri ,cand setezi spawn-ul unei factiuni intr-un interior cazi in gol si la unele biz-uri cand dai enter pica serverul.
CokeJR. Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 ZyGhy am si eu o intrebare ) asta nu este cs-area EDIT?
DarkyTheAngel Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Nu ai voie sa postezi ID-uri de Messenger/Skype/MSN pe forum.
Mr.Thug Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Cu toate ca numai joc RPG din vara, +1 Rep. de la mine.
Guest Rock Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Nu ai voie sa postezi ID-uri de Messenger/Skype/MSN pe forum.Poti face report pentru a ajuta moderatorii.Si in legatura cu gm-ul, pare edit..poate ma insel sau..poate nu
Alexica721 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 BUG BUGnush dc dar MIE MI SE DESCARCA VIATA M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
Viper Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 am luat si eu gm asta si am dat un compile ca am vrut sa vad ceva.. daca nu da vreo eroare cum patesc la altele insa imi da eroare cu Cannot read from include G_ObjectRot.. am bagat inc de la 0.3e la fel, am cautat pe urma include-ul G_ObjectRot pe net insa nu l-am gasit.. si nush dc imi da aceasta eroare.. imi poate spune careva please?..
Alexica721 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Mie mereu mio placut acest gm BV your work is like an angel M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
Recommended Posts